Försäljning 2:a, Конаклы, Alanya, Turkiet, Конаклы

Försäljning - Cod. 25138

  • Typ: 2:a
  • Område: 104 m²
  • Antal rum: 38
  • Våning: 4

Sunset Beach Residence VIP - fas 2 - det nya projektet för vårt företag, ligger i nära anslutning till stranden och staden Konakli. Anläggningen ligger på en pittoresk kulle, med fantastisk utsikt över havet och bergen. Bara 250 meter till projektet från stranden, 250 meter från affärer och restauranger, och bara 2 km från centrum av Konakli. Anläggningen består av två sovrum och takvåningar med tre och fyra sovrum enheter på fem våningar. Alla lägenheter är rymliga och bekväma. Används i byggandet av moderna miljövänliga material, som verkligen är en fördel med projektet, tillsammans med ett bra läge. Designer för projektet är Osman Pala - välkänd arkitekt från Alanya. Alla lägenheter vetter mot söder-väst, så ägarna kommer att kunna beundra solnedgången året runt. Från fönstren och balkonger av lägenheterna har utsikt över bergen och den främsta attraktionen i Alanya - en medeltida fästning.

Inredningsdetaljer: Hushållsapparater och luftkonditionering (varm luft -holodny), PVC-fönster med dubbelglas, golvvärme i vardagsrum och badrum, köksmöbler, klinker på golvet av högsta kvalitet, stål entrédörrar, trådlöst internet, europeisk television, värdeskåp på rummet, varmvattenberedare.

Exteriör Funktioner: Pool area på ca 200 m2 med havet och bergen, en rymlig barnpool, jacuzzi, café-bar vid poolen, solstolar, ett spa med uppvärmd inomhuspool, bastu, turkiskt bad, gym, omklädningsrum, trådlöst internet i territoriet, en egen privat strand.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB