Försäljning 3:a, Antalya, Antalya, Turkiet, كونيالتي انطاليا

Försäljning - Cod. 25412

  • Typ: 3:a
  • Område: 137 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Det nya projektet Basha bostadsområden som består av tre komplex byggda på mark och breda inom staden Antalya regionen är perfekt för dig som söker boende mitt våren levande gemenskap Balehiah..busbandh höga charmig utsikt över hela staden ..
De tre komplexen byggs de bästa typer av byggmaterial, marmor, första klass i enlighet med internationella normer för konstruktion och design tyst enkel modern och elegant och säkerställer att projektet att ge en idealisk livsmiljö genom att tillhandahålla den bästa modern utrustning och avancerad omgiven föreningen är stängd av en vägg full bevakning stora och små pooler och trädgårdar planterade gröna och all underhållning och komfort fitnessutrustning och basturum, lekplatser, joggingspår och sportutrustning i det gröna i naturen och avkopplings terrasser och trädgårdar för barn och parkering och all modern lyx och komfort som erbjuds av denna unika projektets krav ..

Projektet är omgiven av alla levande tjänster från kommersiella gallerior, basarer och shoppinggallerior, restauranger, kaféer, skolor och centra sociala tjänster, banker och alla medel för masstransporter .. bort från stadens centrum 5 km och 12 km flygplatsen ..
I projektet ingår klar för leverans och lägenheter under uppbyggnad Lägenheter ..
• Lägenheter tre rum och ett separat vardagsrum och kök och tre badrum:
Ett område på 137 kvadratmeter till ett pris av $ 73.000 kontant leverans i februari 2016, med möjlighet att betala i omgångar av $ 40.000 handpenning och månatliga betalningar för ett år för $ 2750.
Ett område på 153 kvadratmeter till ett pris av $ 80.000 kontant leverans i september 2015 med en option att betala i omgångar av $ 40.000 handpenning och månatliga betalningar under en period av fem månader värt $ 8000.
Ett område på 160 kvadratmeter till ett pris av $ 85.000 kontant omedelbar leverans.
• två sovrum och ett separat kök, två badrum:
Ett område på 105 kvadratmeter till ett pris av $ 50.000 kontant leverans i februari 2016 med möjlighet att betala i omgångar av $ 25.000 handpenning och månatliga betalningar för ett år för $ 2080.
 Projekt Super Deluxe specifikationer efterbehandling utmärkt poäng ..

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB