Försäljning Hus, Bodrum, Bodrum, Turkiet, Akasya sokak no 19 Kumbahce

Försäljning - Cod. 28538

  • Typ: Hus
  • Område: 110 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Vi säljer vår Bodrum hus på grund av vår relocation.If du är intresserad av att göra en stor investering, är detta rätt boende för dig på grund av dess värde och hög avkastning från dagliga rental.Its hyran mellan 100 USD-160 usd beroende på säsongen. (Vår och höst har% 50-70 och sommartid har% 90-100 procent beläggning)

 Huset är i en perfekt location.3 minuters gångavstånd till havet / Bodrum Halikarnas småbåtshamn som ger dig en stor walking tillgång till alla restaurang, butiker, stranden, barer och etc och ändå är det på en ganska street.There är en färja småbåtshamn i närheten (15 min promenad) som ansluter dig till grekiska öarna i 30 min.The centrala busstationen i Bodrum är också 10-15 min gångavstånd. Det är registrerat som en andra gradens historiskt hus som är vackert renoverad med en vriden modern taste.It har 2 våningar och en terrass med Bodrums slott & Sea view.When du anger från ytterdörren, kommer du att se en liten innergård med en sten grill spis och ett bord för 2. den första våningen har kök, badrum och vardagsrum med en eld place.Second våningen har två sovrum, badrum med jacuzzi och ett litet omklädningsrum med balcony.All möbler (Ikea), tvättmaskin , kylskåp, satellit, solpaneler, vattentank, spishäll, mikrovågsugn, dammsugare, luftkonditionering split (2), elektrisk fläkt, lampor, gardiner, strykjärn och strykbräda, madrasser, en king size och 2 enkelsängar med förvaring, skåp, mattor etc. ingår i vederlaget.Bedömningen interiör färg och yttre isolering nyligen gjort.

 Huset är i perfekt skick, skulle vi inte sälja det tyvärr är vi flyttar till en annan country.Kindly kontakta mig via e-post om du är en allvarlig buyer.I är för närvarande ut ur landet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB