Försäljning Lantbruk, Kusadasi, Izmir, Turkiet, Cherry village

Försäljning - Cod. 27031

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 14800 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Fantastisk olivträdgård och vingård intill huvudvägen och mellan två vingårdar. Lämplig för att bygga ett lanthem. Halv gården är täckt med mognad oliv och andra halvan med mogna vita Osmancikruvor. Det finns också tomt utrymme för ett hus. Definitivt en av de bästa platserna i Cherry Village distriktet.

Turkiskt vin är vin i det transkontinentala eurasiska landet Turkiet. Kaukasusregionen, där länderna Georgien, Armenien, Azerbajdzjan och Turkiet finns idag spelade en central roll i vinets tidiga historia och kommer sannolikt att ha varit en av världens tidigaste vinproducerande regioner. [1]
Ampelographers uppskattar att Turkiet är hem till mellan 600-1200 ursprungsvarianter av Vitis vinifera (den europeiska vinrankan), även om mindre än 60 av dessa odlas kommersiellt. Med över 1 500 000 hektar (6 100 km2) planterat under vinstockar är Turkiet världens fjärde ledande druvproducent.
Kirazli Village ligger 14 km till Kusadasi centrum. Namnet Kirazli (by med körsbär) kommer från körsbärsträdarna i byn. Det är en traditionell by där du kan uppleva det lokala bylivet.

Dold från massorna bakom olivlundar, körsbärsblommor och vingårdar; Kirazli Village är en av de få icke-turistiska platserna kvar som erbjuder boende kring Efesos.

Det finns cirka 350 familjer som bor i byn och tjänar sina liv från jordbruk och djuruppfödning. Som det första exemplet på landet stöds det ekologiska jordbruket av regeringen. De viktigaste produkterna i byn är körsbär, oliv, fikon, druv, valnöt och vin. Men förutom de tropiska frukterna odlas varje enskild fruktsort runt byn.

På söndagar är Kirazli värd Turkiets första certifierade ekologiska produktmarknad. Varje år ökar antalet byrestauranger invånare av lokalbefolkningen på helgerna för sina speciella familjen typiska frukostar och traditionella regionala rätter.

Även om det är omgivet av alla turistattraktioner finns det fortfarande inga turistiska butiker i Kirazli-byn. Men ett par boutiquehotell är upptagna året runt.

Det finns en moské, en grundskola, en hälsoklinik, en slaktare, ett bageri och tre mini-marknader i byn. Offentliga minibussar kör varje halvtimme mellan Kusadasi och Kirazli på dagtid.

Turkiet är fortfarande ett jordbruksland och de flesta är fortfarande bönder. Tyvärr har jordbruksmetoderna - precis som i de flesta andra länder i världen - förändrats. För att öka fertiliteten och skydda produkterna används allt fler kemikalier just nu. KIRAZLI är den enda byn i Turkiet som har fått det miljövänliga jordbrukscertifikatet från den turkiska regeringen. När du går på vägarna och vägarna i Kirazli ser du oliver, herrgårdar, päron, aprikoser, persikor, tomater, gurka, äggplanter, mullbär, plommon, kväve, melon vattenmelon, vindruvor och vingårdar etc.

 

DINING

När det gäller mat, gör den generösa Egeiska solen och jorden oss att odla ett stort antal grönsaker, frukter och örter. och höja boskap som utfodras av dessa färska produkter. Omgiven av sådan vegetation, i Kirazli by där ekologiskt jordbruk stöds av regeringen; maten är rik, färgrik och näringsrik. Flera byrestauranger som serverar lokal mat i sina autentiska atmosfär lockar familjer, par och vänner från hela regionen, särskilt på helgerna.


OMRÅDE

Ephesus (15 km / 6 miles): Den mest kända antika staden i Turkiet, Minoras huvudstad.

House of Virgin Mary (20 km): Känd som den sista platsen där Jungfru Maria bodde hennes senaste år och gick bort.

St John s Basilica: Var St John aposteln begravdes. På toppen av sin grav byggdes en av världens största basilikor i 6: e århundradet.

Temple of Artemis: Ruinerna av en av de sju underverken i den gamla världen.

Tågmuseet (8 km / 5 miles): Det är en av världens bästa samlingar. 42 ångare från 7 olika länder visas här.

Efesos museum: De arkeologiska fynden i Efesos utställs i det fantastiska museet.

Selcuk (15 km / 6 miles): Den moderna turkiska staden där Ephesus, Jungfru Maria, St John's basilika, Temple of Artemis, museet och Sirince Village ligger.

Kusadasi: Den utvägsstaden ligger vid Egeiska havet som är den mest populära kryssningsfartygsstaden i Turkiet. Staden har fina stränder, restauranger och affärer.

Sirince Village: 9 km från Selcuk, en vacker by med sin unika historia och fruktvin.

Priene - Miletos - Didyma: För historiens älskare är det tre gamla städer i "Island" som du kan besöka på en dagsutflykt.

Priene är en gammal stad där Alexander den Store tillbringade en vinter. Den har de bästa bevarade hellenistiska ruinerna i området.

Miletos: Det är den vetenskapliga vetenskapsplatsen där Hippodamos, nätplanen som vi använder idag i våra städer, uppfanns.

Didyma: Ett av Turkys mest imponerande tempel från det 6: e århundradet.

Pamukkale (178 km): Det är ett fantastiskt naturfenomen, ett stort vitt berg

gjord av kalcium. Det är känt för sitt termiska vatten och den gamla staden Hierapolis.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB