Försäljning Villa, Cesme, Izmir, Turkiet, çiftlikköy çeşme

Försäljning - Cod. 39502

  • Typ: Villa
  • Område: 145 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Två bostäder i ett område med privat egen pool. 4 sovrum, 1 kök, 1 sovrum med egen wc-dusch och omklädningsrum. Nära till stadens centrum. Redo att säljas!
Korrekt till bankkredit.
Fontänens favorit är ett tvillingvillaprojekt med 245 m2 markandel med fristående pool, artesiska 4 sovrum, 3 badrum och förälderskåp i centrum av Çiftlikköy nära diamanter och altinkumstränder. 140m2 användningsområde och 26m2 fristående pool, 140m2 fristående trädgård. Det finns också ett grönt område framför.

Alla väggar är tillverkade av speciella värmeisolerade tegelstenar för ljud- och värmeisoleringsändamål och / eller som sandwichväggar.

Alla platser är täckta med första klass vitra keramik. 60x120 används i salonger och träliknande keramik används i sovrum.

På bottenvåningen finns vardagsrum, kök, sovrum och toalett-badrum. På första våningen finns 3 sovrum och 2 badrum, varav 1 har ett privat badrum och ett omklädningsrum. Smarta hemsystem, automatisering och larmsäkerhetssystem finns tillgängliga.

Kök är Hafele, bänkskivsten kissten, aluminiumsnickor Linea Rossa, Vitrified vitra, inbyggd Bosch, luftkonditioneringsanläggningar Wiesmann.

Loungen och sovrummet har luftkonditionering i VRF. Värmeanläggningen har utförts och infrastrukturen för värmepumpen har förberedts. Alla garderober och omklädningsrumsmöbler kommer att levereras redo.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB