Försäljning 2:a, Konaklı, Alanya, Turkiet, Konaklı

Försäljning - Cod. 25144

  • Typ: 2:a
  • Område: 104 m²
  • Antal rum: 90
  • Våning: 4

Sunset Beach Residence VIP - ett projekt som täcker en yta på 10.750 m2, i byn Konakli, Alanya. Den har ett mycket bra läge på en kulle med utsikt över havet Igor. 250 meter separera komplexet från stranden, 2 km från centrum av Konakli och 250 meter från butiker och restauranger. Anläggningen har vunnit priser Homes Overseas Awards 2008 i kategorierna Best Project i Turkiet och världen Top 20, samt Europa & Afrika Property Awards 2009 i samband med CNBC Arabiya och Afrika Property Awards 2010 i samarbete med Bloomberg TV och kategorin bästa projektet i Turkiet.
Anläggningen består av takvåningar, duplex lägenheter, lägenheter och Garden. Block i fyra komplexet. Lägenheterna är mycket rymliga och bekväma. Varje lägenhet har en jacuzzi. Dekoren används material av högsta kvalitet, vilket, naturligtvis också en fördel. Projektet görs av arkitekter från Turkiet och Danmark. Anläggningen är byggd på ett sådant sätt att varje lägenhet fönster mot söder om staden, vilket gör det möjligt att titta på solnedgången varje dag. Också från lägenheten erbjuder fantastisk utsikt över bergen och den medeltida fästningen, den viktigaste dostoprimechatelnostgoroda Alanya.

Arbetet avslutades under 2009.

Inredningsdetaljer: hushållsapparater och luftkonditioneringsanläggningar ingår i priset, det finns tvåglasfönster, golvvärme i vardagsrum och badrum, köksmöbler, keramiska golv, stål entrédörrar, trådlöst internet, europeiska kanaler, safe, varmvattenberedare, badkar i master badrum.

Exteriört: Utomhuspool på 300 m2, med utsikt över havet och bergen, rymliga barnpool, en bar-café vid poolen, solstolar, ett spa, en uppvärmd inomhuspool, bubbelpool, bastu, turkiskt bad, gym, trådlöst internet på plats, privat strand.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB