Försäljning Hus, Bursa, Bursa, Turkiet, Sinpas Bursa Modern Sitesi Asmali Yali 7/C Daire 2 & 4

Försäljning - Cod. 27887

  • Typ: Hus
  • Område: 323 m²
  • Antal rum: 5+2
  • Våning: Dubleks

Sinpaş Bursa Ivy sade som isolering i moderna projektet och webbplatsens mest perfekta plats med utsikt över sjön, är klar att användas med en egen privat pool i en duplex herrgård dairesidir.h, allt ett hörn av trädgården.
I en stor bottenvåningen kök och en ganska stor hall och en medelväg från den övre trappan, badrum + rum mevcuttur.y tre olika dörrar med utsikt sitta på den unika sjön på skrivbordet med trädgård çıkılır.veranda bred runt vinstockar blomma från bottenvåningen och plats koncept med WC du kan äta den med bilden eller något att bläddra igenom ganska med fruktträd i en stor trädgård med tallar eftersom içebilirsiniz.köş, klippa gräsmattan, om du vill titta på solnedgången för att sitta i solen på bryggan, under varma sommardagar att känna svalt i din egen pool och solstolar ger också en separat folk redo .gem av vyn är en distinkt skönhet.
På övervåningen är det hall och angett sjöutsikt rum börjar runt den stora salen med spiraltrappa, sovrummet med utsikt över sjön fortfarande dressing och badrum + WC är en walk-in closet. Men en stor bubbelpool + toalett på översta våningen. Det kan också användas som ett rum bredvid dräng rum, om så önskas, och tvätt / strykrum finns. Denna våning har också möjlighet att komma in utifrån.
Parkering var också stängd för två bilar, finns framför herrgården fri parkering.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB