PRODUKTIONSFACILITET FÖR MJÖLK OCH MEJERIPRODUKTER I IZMIR
Anläggningen har en total bearbetningsarea på 1800 m2 på en yta på 950 m2 2 våningar.
Anläggningen ligger i ett strategiskt område vad gäller transporter och logistik. Det ligger 130 km från Izmir Adnan Menderes flygplats, 90 km från Edremit flygplats, 112 km från Izmirs hamn, 30 km från Dikilis hamn, 33 km från Çandarlı-hamnen och 35 km från motorvägen Istanbul-Izmir.
AV GEOGRAFISK TECKN, Bergama Tulum Cheese är en viktig produkt i regionen som har fått patent.
Anläggningen har en bearbetningskapacitet på 50 ton. Plattorna lämpar sig för livsmedelsproduktion, de är stenlagda upp till tak, rummets väggar och golv är isolerade och utförda på ett sådant sätt att värmeförlusten blir minimal.
PÅ ANLÄGGNING;
* Matlagningspannor
* Ayran tankar
* Förångare 3 ton/timme
* Cream Sifter 2, 5 ton/timme
* Tillverkningsrum
* Ångkokare
* Kompressor
* Generator
* +4 graders lagerrum
* +44 graders inkubationsrum
* Laboratorierum
* Omklädningsrum, badrum och toaletter
* 2,5 ton lasthiss
* Personal-, redovisnings-, förvaltnings- och arkivrum
Besök indelade efter ursprungsland
Byta datumintervall
För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft
Ställ nu Visa inte igen