Försäljning 2:a, Alanya, Antalya, Turkiet, cikcikli mah kristal nova sitesi

Försäljning - Cod. 33387

  • Typ: 2:a
  • Område: 65 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 4

Kära Herr / Fru,
Vi är glada att föreslå den underbara lägenheten i Alanya (Turkiet) till salu från ägare, nära havet, nära stadens centrum med lägsta pris 58000 EURO HASTIGT:
Fördelar med våra lägenheter i Crystal Nova-komplexet:
1) ALLA möbler (säng, soffa, fåtölj, köksbord, köksbänk, stolar, köksskåp, tre garderober för kläder och skor, en bokhylla, möbler på balkongen - bord och stolar) OCH UTRUSTNING (kylskåp, tvättmaskin, ugn , Spis) - i en gåva! FÖR ORSAKET FÖR ÖPPANDE SALE!
2) Lägenheten är i bruk för endast 9 månader (brådskande försäljning i samband med flytten till Ukraina), så lägenheten och möblerna är i perfekt skick!
3) Transfer till stranden (avstånd till stranden - 800 meter) - gratis, solstolar och parasoller på den vackra stranden - gratis
4) Riktigt offentligt område i fri året runt användning: turkiskt bad (hamam), bastu, basket och tennisbana, lekplats, barnpool, inomhuspool, pooler med vattenrutschbanor, restaurang, storskärmsbiograf, täckt parkering, utmärkt trädgård, internet
5) 24 timmars säkerhet av komplexet
6) Huset är byggt av kvalitetsmaterial av den bästa utvecklaren i regionen - Oğuzhan Construction Company
Huset ligger fem minuters promenad till köpcentret Alanium, marknader med byprodukter, stor apelsinträdgård, fotbollsklubben Beşiktaş, mataffären "101A", den stora stormarknaden "Metro Cash & Carry". Avstånd till stranden: 800 m.
House Crystal Nova är bevakad dygnet runt, området är stängt, mysigt, rent, blommande, välskötta.
Lägenheten är utrustad med NY BECO apparater och IKEA möbler. Villan på lägenheten är utmärkt.
Lägenheten säljer med alla möbler, textilier och lampor.
Möblerna ingår i priset: en garderob för kläder och skor i korridoren, ett kök, ett köksbord, köksstolar, en soffa, en fåtölj, en TV-ställ med förvaringsutrymme, ett skrivbord, en säng i en stort rum 2,0 * 2, 20 m. (hopfällbar), stor garderob för kläder, garderob i sovrummet, bäddsoffa 2,0 * 1,50 m., soffbord, fåtölj, bord och stolar på balkongen.
Mått på rum: stort rum + kök: 28 meter; korridor: 4 meter; sovrum: 12 meter; balkong: 10 meter; badrum + toalett: 6 meter. Den totala ytan av lägenheten är 64 meter.
Priset är 58000 Euro inklusive möbler och hushållsapparater! VARM PRIS!
NYHETER: Motsatt huset är en ny dagis byggd, så på dagtid kan du se färgglada barn 🙂 Till höger om huset är ett stort mataffär METRO. Nära till detta område - nytt sjukhus, från balkongen kan du se den nya bron till detta sjukhus. På en 3-minuterspromenad - en ny byggnad av stadens storstad är under uppbyggnad. Oba-distriktet kommer snart att bli av det centrala området i Alanya.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB