Försäljning 2:a, Altinkum, Didim, Turkiet, Turkey in Didyma

Försäljning - Cod. 37350

  • Typ: 2:a
  • Område: 12529 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Fantastisk två sovrum i Aqua Vista Holiday Resort. Denna härliga tvåbädds lägenhet till salu i Altinkum och det har varit mycket välskött och dekorerade och möblerade och redo att flytta in och använda.

Vid ankomsten till fastigheten är det lätt och luftigt och välskött. Det finns två stora dubbelrum, ett mycket stort badrum med ny duschkabin, en fin storlek lounge med balkong, kök i hörnet med frukost bar dela. Fastigheten är luftkonditionerad, och loungen drar nytta av en stor takfläkt.

Fastigheten med utsikt över havet. Det finns ett säkerhets- / receptionskontor där du kan ta buss, har ett stort centralt poolområde och en bar samt en inomhuspool och gym. Perfekt lägenhet för ditt första fritidshus, eller ens permanent hem.

Sammantaget har vi ett perfekt fritidshus eller en idealisk investering för investeringar i Turkiet, som ligger nära stranden och centrum. Lägenheten är en bra standard och är komplett med luftkonditionering.
Med en överkomlig prislapp för alla som vill få sin fot på stegen på Altinkums fastighetsmarknad.

Altinkum fastighetspriser är mycket attraktiva, fyndiga lägenheter och villor som erbjuds för semester året runt, vilket är en idealisk första gångsinvestering för alla som söker en lågrisk-köp-till-låt fastighet för att testa hyresmarknaden.

Ring till Turkish Home Office idag för fullständiga detaljer och en av våra dedikerade rådgivare kan ge dig en inblick i de möjliga hyresräntorna och svara naturligtvis på alla frågor du kan ha.

Turkiskt hemkontor kan erbjuda en subventionerad inspektionsresa för alla som är allvarligt intresserade av att köpa en fastighet inom de regioner som vi säljer fastigheter ...

Med ett underbart klimat, gästvänliga människor och fantastiska egenskaper måste Turkiet vara ditt första val för ditt hem i solen. Även om du kan se egenskaperna på vår webbplats och informationspaket, kan ingenting jämföras med att se kvaliteten och livsstilen du köper in. Generellt sett är inspektionsresa i 3 eller 4 dagar, som vanligtvis är tillräckligt lång för en av våra dedikerade rådgivare och kommer att vägleda dig genom hela processen, från att se egenskaperna för att hjälpa dig med juridik. Vi kommer att vara där för att hälsa på dig från flygplatsen tills du lämnar. Dina inspektionsresor är helt eskorterade och vi är stolta över att se efter våra kunder. För att se vad landet ska erbjuda dig, boka din inspektionsresa genom en av våra rådgivare.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB