Försäljning 2:a, Fethiye, Muğla Province., Turkiet, Cumhuriyet Mahallesi, 83. Sokak, 12/6, Fethiye, Muğla, Turkey

Försäljning - Cod. 43722

  • Typ: 2:a
  • Område: 90 m²
  • Antal rum: 3(2+1)
  • Våning: 2

Dess läge är i hjärtat av staden, Çarşı Street, bakom Paşa Kebap. Stranden, hamnen, Rhodos och Marmaris färjehamnar, småbåtshamnen, Telmessos antika teater där landets största artister ger konserter, Paspatur basar, alla banker, strandpromenaden, affärer, kaféer, restauranger, det kommunala torget, distriktsguvernörens kontor ligger precis utanför dörren, det vill säga några minuters promenad bort.

Förutom sittgruppen har lägenheten alla typer av föremål som kan behövas i ett hem. Sängar med fjädrar och pocketfjädrar, luftkonditionering, tv, spis är nya och helt nya. Även lådorna finns kvar. Garantin har precis börjat. Föremål kommer att lämnas i lägenheten.

Lägenheten har en privat solcellspanel. På övervåningen, med rätt att använda en stor terrass med havsutsikt, dit du kan ta ditt bagage och börja bo direkt, med tre fasader, natur, stad och havsutsikt, 2 balkonger, separat kök, toalett, badrum och handfat separat, inga parkeringsproblem, på ett unikt läge, från ägaren Det är ett hus till salu.

Lägenheten har inga infrastrukturproblem. Det var inget vatten- eller elavbrott. Dessutom, även om många hus nära havet i Fethiye är byggda på träsk, känns inte ens skakningar i byggnaden, som är placerad på en mycket fast mark på enorma klippor.

Den nya favoriten för dem som flyr från Bodrum, dess läge och faciliteter som lämpar sig för att leva sommar och vinter, magnifika skogar, historia som går tillbaka till 3000 f.Kr., fascinerande vackra vikar och stränder, prisvärda restauranger där du kan äta den godaste fisken och köttet av landet, milsvid promenader och cykling vid havet Det är en himmelsk plats med sina vägar, gratis sociala aktiviteter som anordnas av kommunen och hjälpsamma människor.

Fethiye är inte en kosmopolitisk plats som Bodrum, och de anställer sina egna rena barn inom tjänstesektorn.

Fastän lägenheten köptes med stor entusiasm att bo i och började möbleras, lades den ut till försäljning för att täcka studieavgiften för familjens son, som skulle studera utomlands.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB