Försäljning Hotell, Antalya, Antalya, Turkiet, Beycik/Kemer/Antalya

Försäljning - Cod. 41776

  • Typ: Hotell
  • Område: 5.500 m²
  • Antal rum: 19
  • Våning: 4

I TOSCANA STIL - Herrgård


ETT FRISKT LIVSRUM



LAND: Med sin 5 500 m² stora mark avslöjar den alla skönheter med sin yta som kan användas för att göra tennisbanor eller använda den med olika funktioner, samt ett fält som är lämpligt för helikopterlandning.



Kiosk: 610 m² (massivt stenarbete, 60 cm väggtjocklek, 2+7 (9 rum) och 3 badrum, 4 toaletter, bastu, 45 m² terrass, ett unikt verk.) Med sin skillnad i toscansk stil..



GÄSTHUS: 636 m², 9 svitrum på 60 m² vardera, med balkong, vardagsrum, sovrum, dusch-WC, elmätare och abonnemang för varje svit, och öppen köksinfrastruktur i vardagsrummet i varje svit. ) Inner- och ytterväggarna är av dubbla tegel, och mellanskiktet är även frigolit och är specialisolerat mot värme, kyla och ljud med en tjocklek på 45 cm.



MATSALA: Den är på 150 m² och lämpar sig för alla typer av medelstora seminarier eller caféer och fester, och har öppen spis, kök och bar.



PERSONALHUS OCH TRÄDGÅRD: Personalhus (70 m²), pool, uteservering mm. - Trädgårds-WC, gym, öppen parkering, underjordiskt garage och lager mm. - Enheter är gas (LPG) värmare.


En extremt bekväm fastighet för stora familjer eller hälsoturismproffs.

MED SIN UNIKA UTSIKT ÄR SOMMAR OCH PERSON VACKRA SEPARAT


(*) Alla enheter har utsikt över bergen, havet och skogen, och eftersom de ligger på 1000 meters höjd över havet är det en lugn och syrerik miljö. En underbar natur vid Medelhavets stränder! Turkiets Schweiz. Skillnaden mellan denna unika miljö och Schweiz; Du är på stranden med blå flagg på 10 minuter.


(*) En sällsynt plats i världen. Berg, hav och skog är sammanflätade med dessa tre skönhetselement. Låt oss lägga till ett helt annat privilegium till denna position; Det finns berg och havsbris här. I detta avseende ser man att även rökare lever över 100 år, dessa egenskaper och privilegier kan ses konkret. Man kan se att romantik ingår i verken.


(*) Obs: Landytan kan utökas till 10 000 m² genom att även ta grannmarkerna.



ANVÄND ALTERNATIV:

(*) Denna brett byggda fastighet är en plats där affärsmän kan koppla av med sin familj och vänner, träffa andra affärsmän och etablera affärskontakter och ta emot sina kamrater, chefspersonal eller gäster.


(*) En miljö där människor med alla typer av andnings-, allergiproblem, slitna av hårt arbete, kommer att ha en långtidssemester eller bo i naturen.


(*) En plats för hälsoturism. T.ex; skönhetssalong, äldreboende, sanatorium, kurklinik, medelstort seminariehotell m.m. Den är också mycket lämplig för en VIP-turism som kommer att tilltala elitsegmentet i fälten.


(*) Vi kan säga att det är ett idealiskt boende för stora familjer och trångsynta människor som också inkluderar islamiska kriterier, på grund av det faktum att det inte finns någon öppen och under foten plats och en bullerfri miljö. (Det är säkert att det kommer att tilltala inhemska och utländska segment).




(*) OBS: Verken är lagfart och alla är bebodda.










Omfattande information ges till de som är intresserade och möjlighet att besöka anläggningen erbjuds efter överenskommelse. Video och bilder skickas för omfattande information.








Copyright© 2022 Alla rättigheter reserverade.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB