Försäljning Hotell, Advsa Island, AYVALİK, Turkiet, Deniz Mahallesi Kamburtarla Mevkii No:10 Avşa Adası – Marmara/Balıkesir

Försäljning - Cod. 37879

  • Typ: Hotell
  • Område: 426 m²
  • Antal rum: 14
  • Våning: 2

BALIKESİR - AVŞA ISLAND - ÄR ÄGARE AV BOUTIQUE HOTEL

Sedan 2014 har vår anläggning drivits aktivt och har en särskild kundportfölj.
Avşa Island i 100 meter, Hav och Natur Visa, 4 Fronter, 3 Luxe, 4 Deluxe Deluxe Villas bestående av totalt 35 personer Bed Kapacitet. Var och en av de 7 Dublex Bungalow Villas har en liten vilodaggård och en grill / grillträdgård med matbord. Det finns också en marknad, café / restaurang och kök. Tallarna, olika fruktträd och blommor i boutiquehotellet med natur och hav i hotellets charmiga atmosfär erbjuder en lugn semester med förtroende. Det är 3 km från centrum och det är mycket lätt att nå med minibuss, taxi och privata fordon.

Våra Boutique Hotel '' Serier, Cinema Filmer, Klippfilmer, Reklamfilmer, Bröllopsförslag Organisationer, Kandidatpartier, Henna, Förlovning, Bröllop, Omskärelse, Familjemöten, Födelsedagsfest, Barndusch, Cocktail, Specialfestorganisationer, Nyårspartier, Alla hjärtans dag, årsdagar, speciell familj etc. Anläggningen är lämplig för evenemang som "Holiday Organisations".

Villorna är duplexa och varje villa har en grillplats och en relaxträdgård. På bottenvåningen i villorna; Det finns ett vardagsrum, ett öppet kök och ett badrum med dusch / toalett. Top Floor; Sovrum är tillgängligt. Våta golv är glaserade, andra områden är parkettlaminat. Alla varor är rena och väl underhållna, FUNKTIONER VILLA:

På nedre våningen i LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS; Salong, Kök, Badrum / Wc finns. Corner / Corner Sofa Set (med komfort och kapacitet för 2 personer), Middle Coffee Table, LCD TV, Ventilator, Dammsugare finns i alla salonger.

LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS Översta våningen: Sovrum är tillgängliga, dubbel och enkel (3 personers kapacitet sängar) Sängar är högkvalitativa varumärken och de är mala. Garderob / garderob med dubbelt lock.

På botten av DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLA; Vardagsrum, Kök, Duschkabin Badrum / WC. Corner / Corner Sofa Set i salongen (med komfort och kapacitet på 2 personer), Middle Coffee Table, LCD-TV, TV Enhet, Luftkonditionering, Dammsugare, Hårtork, Strykjärn och Strykbräda, Alla Kök och köksredskap.

DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLA: s översta våningen: Sovrum är tillgängliga, dubbel och enkel (3 personer kapacitet säng) Sängar är högkvalitativa varumärke med alleler. Det finns dubbel garderob och garderob.

Vid anläggningen; Solenergisystem, Tvättmaskin, Frys, Fåtöljer, Paraplyer, Bord och Stolar i olika storlekar finns tillgängliga. Det erbjuder möjligheten att anpassa ditt koncept med speciella känslor till din smak.

1 (En) Årlig Hyresavgift + Deposition begärs.
Priset är en (1) årlig uthyrning.

VARNING !!!

Från och med den 28 september 2018 kan du nå oss från vårt nummer som finns på Avşa Bungalow Boutique Hotel som köpts av oss med alla rättigheter och som är ett auktoriserat telefonnummer. Vänligen kontakta inte telefonnummer som finns på Internet annat än vårt auktoriserade nummer. Vi är inte ansvariga för eventuella ekonomiska och skadeståndsskador som kan uppstå vid kontakt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB