Försäljning Hotell, Kemer, Antalya, Turkiet, Beycik/Kemer/Antalya

4,330,924,000.00SEK

Försäljning - Cod. 42344

  • Typ: Hotell
  • Område: 5.500 m²
  • Antal rum: 40
  • Våning: 5

I TOSCANA STIL - Herrgård


ETT FRISKT LIVSRUM



LAND: Med sin 5 500 m² stora mark avslöjar den alla skönheter med sin yta som kan användas för att göra tennisbanor eller använda olika funktioner, samt ett fält som lämpar sig för helikopterlandning.

HERRGÅRD

Kiosk: 610 m² (Massivt stenarbete, väggtjocklek 60 cm, 2+7 (9 rum) och ett unikt verk med 3 badrum, 4 toaletter, bastu, 45 m² terrass.) Med sin toskanska stilskillnad.. Det ligger på 200 m². Den har 3 våningar, inklusive bottenvåningen och vinden. Användningsytan är 610 m². Den är halvcellad.

FÖRVARING: 60 m², 2 rum, för lager eller källarändamål.

BOTTENVÅNING: 200 m² hall, wc, orientalrum, vardagsrum (med amerikansk gasspis), kök, loggia (vedspis med stora fönster och stängd kammare). Marken är täckt med kalejdoskop. Endast golvet i galleriet är belagt med träparkett.


VÅNING 1: 200 m² sovrum (45 m²) med omklädningsrum, badrum (med havsutsikt jacuzzi och bastu), arbetsrum, gästrum, dusch-wc för gäster, säng och pergola med utgång från badrummet, halvtäckt 45 m² terrass med naturstensräcke . Sovrummets golv är parkett, övriga är klädda med kalebodur.


takvåning: 150 m² Barnrum (dusch - wc), arbetsrum för barn, bibliotek (amerikansk gaskamin), torrkällare. Barnrum, barnrum och biblioteksgolv ska vara parkett.




GÄSTHUS

GUESTHOUSE: 636 m², 9 svitrum på 60 m² vardera, med balkong, vardagsrum, sovrum, dusch-WC, elmätare och abonnemang för varje svit, och öppen köksinfrastruktur i vardagsrummet i varje svit. )

TEKNISK INFORMATION: Inner- och ytterväggarna är av dubbeltegel och mellanskiktet är även frigolit, med 45 cm tjocklek och speciell isolering mot värme, kyla och ljud. dubbeltegel och frigolit används. Innerväggarna är 30 cm och är även frigolit. Golvtak är ihåliga och golv är bitulin och frigolit. Värmaren är av Buderus märke, har gasolfunktion och levereras från gemensamt lager. Byggnadens yttre och nedre delar är täckta med sten.

(*) Efter 9 sviter består den också av 1 källare. Lägenheterna är på 60 kvm och består av säng, vardagsrum, dusch - wc och balkong. Den rymmer 20-40 personer. Rummen är möblerade och har även TV och telefon. Möblerna håller extremt hög kvalitet och man har lagt stor vikt vid att använda utvalda möbler. Elmätare är separata. Köksinfrastrukturanslutningar finns i vardagsrummen. Källaren har två sektioner. (värmare pannrum och gym)



MATSALA: Den är på 150 m² och lämpar sig för alla typer av medelstora seminarier eller caféer och fester, och har öppen spis, kök och bar.

TEKNISK INFORMATION: Kök och kylförråd är kaklade upp till tak. Köksindustrin är utrustad med köksutrustning. Det finns även en stenugn. Byggnaden är täckt med sten (Muğla-skiffer) inifrån och ut. Golven är täckta med bitulin och frigolit och täckta med kalebodur. Inuti finns en stor öppen spis och bar. Möbler är av extremt hög kvalitet. Den har en rustik känsla inuti. Dörrar och fönster är gjorda av trä och är av härdat glas. Naturens yttre skönhet kan ses helt från insidan.






PERSONAL HUS-TRÄDGÅRD-POOL-CAR PARK



PERSONALHUS OCH TRÄDGÅRD: Personalhus (70 m²), pool, uteservering mm. - Trädgårds-WC, gym, öppen parkering, underjordiskt garage och lager mm. - Enheter är gas (LPG) värmare.


POOL: Den är ansluten till det integrerade vattenfallet med barnpoolen. Det finns två duschkabiner. Det finns möjlighet att sitta och sola sommaren i närområdet.


GARAGE: Det finns ett garage för två bilar som hör till herrgården. Dessutom finns tre användningsområden som ska användas som både lager och garage.

PERSONALHUS: Den har 2 rum, WC och centralvärme. (kan ta emot en familj eller 8 singlar av samma kön.)

OFFENTLIG WC: Det finns två (manliga och kvinnliga) toaletter i trädgården. Objektet har en treögd septiktank.

TRÄDGÅRD: Genom att lägga vikt vid grönområden användes gräs och skogsplantering överallt. Man såg till att inte skymma utsikten över havet och bergen under skogsplanteringen. Det finns en vingård och en grönsaksträdgård på tomten. Trädgården är bevattnad med Rain-Bird fjäder- och droppsystem. Den är också ansluten till den fria bevattningsledningen.

PARKERING: En parkeringsplats med kapacitet för 10-15 fordon har byggts vid infarten.




En extremt bekväm fastighet för stora familjer eller hälsoturismproffs.

MED SIN UNIKA UTSIKT ÄR SOMMAR OCH PERSON VACKRA SEPARAT


(*) Alla enheter har utsikt över bergen, havet och skogen, och eftersom de ligger på en höjd av 1000 meter över havet är det en lugn och syrerik miljö. En underbar natur vid Medelhavskusten! Turkiets Schweiz. Skillnaden mellan denna unika miljö och Schweiz; Du är på stranden med blå flagg på 10 minuter.


(*) En sällsynt plats i världen. Berg, hav och skog är sammanflätade med dessa tre skönhetselement. Låt oss lägga till ett helt annat privilegium till denna position; Det finns berg och havsbris här. I detta avseende ser man att även rökarna lever över 100 år, dessa egenskaper och privilegier kan ses konkret. Man kan se att romantik ingår i verken.


(*) Obs: Dricksvatten, el och telefonanslutningar finns tillgängliga. Aygaz LPG 5m3 tank är nedgrävd i trädgården. Från denna tank tillförs gas till alla värmare, kök och eldstäder i stenhuset. Tomtstorleken på fastigheten är 5.500m². Tomten är omgiven av stenmurar och staket. Genom att ta grannmarkerna kan markytan ökas till 10 000 m².



ANVÄND ALTERNATIV:

(*) Denna brett byggda fastighet är en plats där affärsmän kan koppla av med sin familj och vänner, träffa andra affärsmän och etablera affärskontakter och vara värd för sina kamrater, ledningspersonal eller gäster.


(*) En miljö där människor med alla typer av andnings-, allergiproblem, slitna av hårt arbete, kommer att ha en långtidssemester eller bo i naturen.


(*) En plats för hälsoturism. Till exempel; skönhetssalong, Seniorboende, sanatorium, kurklinik, medelstort seminariehotell m.m. Den är också mycket lämplig för en VIP-turism som kommer att tilltala elitsegmentet på fälten.


(*) Vi kan säga att det är ett idealiskt boende för stora familjer och trångsynta familjer som också inkluderar islamiska kriterier, på grund av bristen på en öppen och underfotsplats och en bullerfri miljö. (Det är säkert att det kommer att tilltala inhemska och utländska segment).




(*) OBS: Verken är lagfart och alla är bebodda.










Omfattande information ges till de som är intresserade och möjlighet att besöka anläggningen erbjuds efter överenskommelse.

Video och bilder skickas för omfattande information.
















Copyright© 2022 Alla rättigheter reserverade.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB