Försäljning Trullo (byggnad med koniskt tak), KARABURUN, Izmir, Turkiet, Bozkoy

Försäljning - Cod. 40553

  • Typ: Trullo (byggnad med koniskt tak)
  • Område: 250 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Karaburun, distriktet Izmir, är den äldsta bosättningen i Anatolien. I studierna i regionen har vissa fynd framkommit som bestäms vara från BC 4000.

Det äldsta kända namnet på det är MIMAS. Homer, skaparen av Iliaden och Odysia, föddes och bodde i dessa länder. I hans berömda verk Odysia är mimasberget, som kallas "Windy Mimas", det berg som kallas "Bozdağ"

Booklice Mustafa, en av Seyh Bedrettins anhängare, bosatte sig på Karaburunhalvön och utförde mycket viktiga historiska verk. Läran från Börklüce Mustafa, som gjorde uppror mot höga skatter och orättvisa med byborna mellan 1414 och 1416, ingår i Nazım Hikmet's dikt "Şeyh Epic".

Karaburun är uppmärksam med sin jungfruliga natur och är ett viktigt turistmål, liksom att vara en plats för många civilisationer tidigare. Denna plats är ett paradis särskilt för dem som är intresserade av dykning under vattnet.

Huset till salu ligger i stadsdelen Bozköy i Karaburun. Bara några km från de vackraste vikarna. Husets historia når nästan 150-200 år. Det byggdes som en vakttorn mot piratattacker. Stenmurarnas tjocklek är 90 cm. Det består av ett 45 m2 stort hus på två våningar på en 250 m2 tomt och ett envåningshus på 20 m2 i en trädgård. Huset har restaurerats med förstklassiga material och utförande. Det finns en stenugn, oliv-, citron-, granatäppleträd och vindruvor i trädgården.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB