Uthyrning 3:a, Antalya, Antalya, Turkiet, Sirinyali mah, 1547 sok, Celik sitesi, B blok, no. 9, Muratpasa

Uthyrning - Cod. 27033

  • Typ: 3:a
  • Område: 175 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 4

Hittade i utan tvekan den mest prestigefyllda och sökte distrikt i hela Antalya är denna fantastiska lägenhet bokstavligen ett stenkast från havet.

Faciliteter på plats

Det finns några utmärkta faciliteter, inklusive en betydande privat pool enbart för användning av bosättnings plus en särskild barnpool. Det finns en stor lekplats, tennisbana, basketplan och utmärkta vidder av uppvuxen trädgård för de boende att njuta av. Komplett med privat parkering och tjugofyra timmars bevakning.

Lägenheten
Lägenheten är 175 m2 total lyx; posten är via ett väl utformat ståldörr som leder in i öppen planlösning generöst tilltagna vardagsrum som ståtar med en vacker terrass med enastående havet och snö Caped bergen, perfekt för en plats på uteservering eller underhållande. Det finns en öppen fullt utrustat och utrustat elegant kök med ett överflöd av monterade enheter; Det finns tre rymliga dubbelrum, en gästtoalett och ytterligare familjen stil badrum med SPA. Det stora sovrummet med walk-in garderober avslutar boende. Alla badrum är fullt utrustade med skåp och användbara förvaringsutrymmen.

Enheten har nyligen (2014) varit i stort sett omgjorda och totalrenoverats av välkända ryska arkitekten, med endast de bästa materialen hela.

Plats

Om du är allt om plats och fantastisk utsikt, då detta är för dig. Du kan inte placera detta hem i en bättre position om du hade en nål och kartan till hands.

Mellan den komplexa och havet, hittar du en fin park där du kan bevittna människor tar sina hundar på en promenad, joggare på deras dagliga körning, eller bara sitta och koppla av i solskenet i Antalya med fantastisk utsikt runt om.

Alla lokala restauranger, butiker, ett överflöd av kulturella sevärdheter och även några utmärkta marknader ligger inom gångavstånd, medan kollektivtrafiktjänster finns i närheten och redo att ta dig till stadens centrum inom stunder, eller till den gamla staden där du kan njuta av autentisk känsla av staden.

Det finns massor att se och göra i denna del av Turkiet - varje dag kommer att bli en ny dag att utforska och hitta en ny anledning till att bli kär i Antalya.

En fungerande stad, Antalya erbjuder både året runt möjligheter och superb sommarlovet fläckar

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB