Uthyrning Bar/Restaurang/Nattklubb, Beyoglu, İstanbul, Turkiet, Cihangir Mah. Bakrac Sk. No:15/A

Uthyrning - Cod. 36923

  • Typ: Bar/Restaurang/Nattklubb
  • Område: 90 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 0

Var vänlig och läs noggrant innan du är klar och vänligen mellan allvarliga köpare !!

Vår butik ligger i Cihangir Beyoğlu. En plats som gör gourmet hamburgare. 80 procent av försäljningen skickas som paket. Trots att den har varit öppen i 1,5 år har den ökat med 200 procent under denna period och fortsätter att växa. Den dagliga omsättningen är cirka 3500-4000 tusen rubel. Månatlig netto 25 tusen TL vinst lämnar. (för övrigt arbetar vi inte i affären, det här är vinstgraden. Men vinstgraden blir 30-35 om du slutar med dig själv)
Vi har etablerat ett system så att du även kan kontrollera butiken från din mobiltelefon. Produktstatus, snabbförsäljning, du kan se dina utgifter sekunder i sekunder.

För närvarande arbetar 9 personer i affären.

Det finns möjlighet att sitta inomhus och utomhus (med en liten trädgård). Trädgårdsglaset byggdes på ett sätt som öppnar automatiskt med ett tak. Platser är epoxi, och din interna konstruktion gjordes av prisbelönta arkitekter. De flesta handgjorda och högkvalitativa material användes. Det finns luftkonditionering på insidan och ufo på utsidan som kan styras med 6 kontroller. Infrastrukturen och det elektriska systemet förnyades. El-system trefas (industriell el)
Det finns dubbla grill, tallrik, dubbla friterare, potatis vila i köket. säkerhets- och mjukvarusystem installerat var som helst.
3-tums-enhet, dator och säkerhetskameraskärm finns tillgänglig. vi har också två kurirmotorer som tillhör butiken. Självklart har vi också licens :)

Butiken kommer att hanteras med allt och kräva överföringsavgift.

Det är inte en lämplig annons för dem som vill starta ett nytt företag. Du kan göra ditt eget utrymme bekvämare än att göra det här. (200-225 tusen tl ska vara beredda för det)

Men om du fortsätter genom detta system är det en otroligt lönsam investering. På ett år tar butiken sitt eget pris och 1 år senare börjar du tjäna pengar.

Vi överlämnar från Istanbul, men om vi inte gör det, fortsätter vi att styra på distans.

Under tiden är siffrorna officiella. Programvara och mat kan styras via rapporter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB